Spela på hundar

Hundkapplöpning är den populäraste hundsporten i Sverige. Skulle man vara intresserad av att spela på sporten finns det ett antal faktorer man bör känna till. En viktig sak att tänka på oavsett var man spelar är att man är ansvarsfull. Det är lätt att spela bort pengar man inte har så innan man börjar är det viktigt att ta en titt på sin budget och sätta gränser.

Idag sägs det endast vara möjligt att spela på hundar via nätet. Detta beror på att man vill få bort tävlingshetsen som uppstår i lokalerna. Att spela på nätet är dock väldigt enkelt, man besöker helt enkelt Unibet Live eller ett annat online casino och sedan är det bara att börja satsa.

Spelalternativ för hundkapplöpning

När man är intresserad av att spela på hundar eller andra kapplöpningssporter är det väldigt viktigt att man lär sig vilka satsningsalternativ det finns att välja mellan. För att göra det lite lättare att förstå satsningsalternativen för hundkapplöpning kommer vi endast nämna de tre vanligaste och lättaste här.

Vinnaren – det här alternativet förklarar sig själv. Det innebär helt enkelt att man satsar på den hunden som man tror kommer att vinna.

Forecast – detta innebär att man satsar både på ettan och tvåan. Man får välja ifall man vill satsa på dem i ordning eller inte. Alltså att man bestämmer vem som kommer bli etta och två eller två hundar som kan ta vilken av de två första platserna som helst.

Tricast – tricast fungerar på samma sätt som forecast. Den enda skillnaden är att man satsar på första, andra och tredje plats och inte endast de två första. Man kan alltså välja ifall man vill satsa på hundarna i ordning eller inte.

I hundkapplöpning är det alltid sex hundar som tävlar och ju fler man satsar på desto större chans har man att vinna.